Sok kicsivel a Balatonra megyünk!

Sajnálatos módon a magyar adózók több, mint fele elmulasztja személyi jövedelemadója 1%-ának felajánlását. Pedig az egyre nehezebb helyzetbe kerülő civil szervezeteknek rengeteget jelenthet az ilyen módon befolyt összeg.

Mi például a Csodaműhely Egyesülettel „sok kicsivel a Balatonra megyünk”.

2016-ban jutottunk el utoljára tanodásainkkal a magyar tengerhez. És bár sok hozzánk járó gyermeknek ez volt az első vízparti nyaralása, azóta nem volt lehetőségünk elutazós tábort szervezni. Idén szeretnénk ezt az álmot megvalósítani. Ahhoz, hogy ezt elérjük, több mint egy millió forintot kell összegyűjtenünk. Ebben tudtok segíteni, ha adótok 1%-át a Csodaműhely Egyesület javára ajánljátok fel! Ha legalább százan minket választotok, a csobánkai hátrányos helyzetű gyermekeknek egy életre szóló nyári élményt okozhattok.

Adószámunk: 18748060-1-13
Csodaműhely Egyesület

Ajánld fel online!

Az interneten történő felajánláshoz, csak ügyfélkapura van szükséged. Az https://eszja.nav.gov.hu/ oldalon ügyfélkapuval belépve az 1+1 százalékos nyilatkozatra kattints. Ez után ki tudod választani a keresőben azt a civil szervezetet, amit támogatni szeretnél. Add meg a neved és kapcsolattartási adataidat is, hogy a későbbiekben felvegyük veled a kapcsolatot és beszámoljunk róla, mire fordítottuk felajánlásod!

Ajánld fel postai úton!

Ha nincs ügyfélkapud, le tudod tölteni a nyilatkozat nyomtatványát honlapunkról, vagy gyere el hozzánk Csobánkára a Tanodába és adunk egy nyomtatott példányt, amit utána már csak el kell postáznod!

Légy részese te is a Csodának! Ne hagyd elveszni adód 1-%át, ajánld fel Te is!

Köszönjük, hogy minket választasz!