Rendelkezz te is adód 1%-áról!

Ha nekünk ajánlod fel adód 1 %-át, azzal a csobánkai roma és/vagy hátrányos helyzetű családok esélyegyenlőségét támogatod!

Segítségeddel lehetőségünk nyílna berendezni egy szobát mozgás- és egyéb készségfejlesztő eszközökkel az iskolaelőkészítős gyermekek számára.

Fantasztikus elemekkel bővülhetne korai fejlesztő utazó csomagunk is, melyet gyógypedagógusaink visznek  a családokhoz, ahol 0-3 közötti kisgyermekekkel foglalkoznak. 

Vagy táborozni is elmehetnénk a Balatonra a tanodás diákokkal és az önkéntesekkel. Eddig egyszer jutottunk el közösen a Balatonra, de a tábor élményeiről szóló anekdoták azóta is velünk vannak. Az akkor tanodás csapat nagy része már felnőtt, itt az ideje, hogy az új generációs tanodásokkal is gyűjtsünk közös balatoni élményeket!

Adószámunk: 18748060-1-13
Csodaműhely Egyesület

Ajánld fel online!

Az interneten történő felajánláshoz, csak ügyfélkapura van szükséged. Az https://eszja.nav.gov.hu/ oldalon ügyfélkapuval belépve az 1+1 százalékos nyilatkozatra kattints. Ez után ki tudod választani a keresőben azt a civil szervezetet, amit támogatni szeretnél. Add meg a neved és kapcsolattartási adataidat is, hogy a későbbiekben felvegyük veled a kapcsolatot és beszámoljunk róla, mire fordítottuk felajánlásod!

Ajánld fel postai úton!

Ha nincs ügyfélkapud, le tudod tölteni a nyilatkozat nyomtatványát honlapunkról, vagy gyere el hozzánk Csobánkára a Tanodába és adunk egy nyomtatott példányt, amit utána már csak el kell postáznod!

Minden magyar, munkaviszonnyal rendelkező állampolgárnak lehetősége van arra, hogy felajánlja  jövedelemadója 1%-át egy számára fontos szervezet részére, vagyis hogy állami felhasználás helyett, kinek adja ezt a pénzt. 

Az emberek közel fele nem rendelkezik erről a pénzről, így ilyenkor milliárdok nem kerülnek szétosztásra a civilek között. Pedig ez egy olyan társadalmilag fontos gesztus, amivel aktívan dönthetünk a befizetett adónk felhasználásának egy részéről!

Ne hagyd elveszni, ajánld fel te is!