Lengyel Emőke

elnök

Több, mint 30 évet éltem Csobánkán, nagyon sok roma szakembert ismertem már a faluban. Becsültem munkájukat, reméltem, hogy önkéntesként én is tudok a gyerekeiknek segíteni.
Matematikából és angolból korrepetáltam a nagyobbakat, a középiskolásokat, hogy jól szerepeljenek az érettségin. Bekapcsolódtam a felnőttoktatásba, amikor a cél a nyolc általános befejezése volt. Felkészültünk a 8.-os tanulók félévi matek szintfelmérőjére, igy többen bejutottak a középiskolába. Most pedig az egyesület elnökeként erősítem a csapatot.

DR. BAKÓ BOGLÁRKA

alelnök

Kulturális antropológiát és magyar szakot végeztem az ELTE-n. 2009-ben doktoráltam néprajz és kulturális antropológiából. 2006 óta dolgozom Csobánkán, kezdetben kutatóként, később civil aktivistaként. 2012-ben a Csobánkai Tanoda egyik alapítója voltam, 2015-ben megalapított Csodaműhely Egyesület elnöke, majd alelnöke lettem. Az elmúlt években szerveztem a fiatal anyák Anyakörét és koordináltam a Felnőttképzési programot. Jelenleg a Tanoda szakmai vezetője vagyok.

HORVÁTH RENÁTA

alelnök

2012 óta – vagyis a kezdetektől – vagyok tanodás szülő és önkéntes. 2015-ben részt vettem az Egyesület megalapításában, jelenleg pedig az Egyesület alelnökeként veszek részt a munkában. 2019-ben a Felnőttképzési program résztvevőjeként szociális ápolóként végeztem. Másik nagy büszkeségem, hogy az egyik első tanodás, szakgimnáziumot végzett cigánylány édesanyja vagyok, akit a Tanoda a megalakulása óta támogat.

Egyesületi tagok

Felügyelő bizottság