Munkatársak

bacsa judit

Koragyermekkori fejlesztő

A végzettségem gyógypedagógus és speciális pedagógia tanára.
2019 óta élek Csobánkán. Röviddel a költözésem után találtam rá a Csodaműhely Egyesületre, ahova önkéntesként csatlakoztam a Tanoda és a Koragyermekkori programokba.
2021 októbere óta pedig munkatársként dolgozom itt egy nagyon elhivatott csapatban.

DR. BAKÓ BOGLÁRKA

Tanodai szakmai vezető

Kulturális antropológiát és magyar szakot végeztem az ELTE-n. 2009-ben doktoráltam néprajz és kulturális antropológiából. 2006 óta dolgozom Csobánkán, kezdetben kutatóként, később civil aktivistaként. 2012-ben a Csobánkai Tanoda egyik alapítója voltam, 2015-ben megalapított Csodaműhely Egyesület elnöke, majd alelnöke lettem. Az elmúlt években szerveztem a fiatal anyák Anyakörét és koordináltam a Felnőttképzési programot. Jelenleg a Tanoda szakmai vezetője vagyok.

Dénes-Makrai Kata

Tanodai gyógypedagógus

Hallássérültek és értelmileg akadályozottak pedagógiája szakos gyógypedagógusként végeztem az ELTE-n, majd Interkulturális Pszichológia és Pedagógia szakra jártam ugyanitt, miközben elvégeztem a MTF táncos és próbavezető képzését néptánc szakirányon. 2016 óta vagyok a Csodaműhely Egyesület önkéntese, 2020 óta a Kisgyermekkori és a Tanoda program munkatársa.

HORVÁTH RENÁTA

2012 óta – vagyis a kezdetektől – vagyok tanodás szülő és önkéntes. 2015-ben részt vettem az Egyesület megalapításában, jelenleg pedig az Egyesület alelnökeként veszek részt a munkában. 2019-ben a Felnőttképzési program résztvevőjeként szociális ápolóként végeztem. Másik nagy büszkeségem, hogy az egyik első tanodás, szakgimnáziumot végzett cigánylány édesanyja vagyok, akit a Tanoda a megalakulása óta támogat.

oláh nikoletta

Tanodai asszisztens

Csobánkán élek, van egy 20 éves fiam és házas vagyok.
2022 januárja óta vagyok munkatárs az Egyesületnél, mint tanodai helyi segítő. Feladataim közé tartozik, hogy a suliból lekísérem a gyerekeket a tanodai foglalkozásokra, uzsonnát készítek nekik, bevásárolok, takarítok és rendben tartom a tanodát. Nagyon szeretem a munkámat és a gyerekek is hamar megszerettek, örülök, hogy a csapat tagja lehetek!

 

Tíber Krisztián

A szakdolgozatomat készítem Szociológia szakon a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen. Az egyesülethez 2021 októberében csatlakoztam önkéntesként. Egy év elteltével 2022 októberében elindult az egyesület „Csávó csoport Kamaszvilág nyitogató program” nevű programja, melynek részben megalkotója és koordinátora lettem. Mindezzel egyidejűleg pedig az Egyesület munkatársa. Ezáltal rendkívül elhivatott emberekkel fantasztikus munkahelyi légkörben dolgozhatok.

toldiné várhegyi szilvia

Irodavezető

2015-ben gyermekeim tanodások lettek, én pedig 2016-ban csatlakoztam az Egyesülethez a Meséd program keretein belül, mint koordinátor. 2020-ban részt vettem az Egyesület Felnőttképzési programjában, ahol az eladói képzésen szakmát szereztem.
2021 szeptemberében jelentkeztem az irodai állásra és sikeresen meg is kaptam. Munkám során az Egyesület adminisztratív munkáját látom el.

  Nagy Noémi

  Ifjúsági közösségszervezőként szereztem meg alapdiplomám, amelynek szakmai gyakorlatát a Tanoda program keretein belül végeztem el, így kerültem kapcsolatba a Csodaműhely Egyesülettel 2022-ben. Végül szakmai gyakorlatom után munkatársként csatlakoztam a csapathoz operatív, kommunikációs és fundraising feladatokban. Illetve továbbra is tartok foglalkozásokat a Tanodában.

  Vitó Gabriella

  A Bárczi Gusztáv Gyógypedagógia Tanárképző Főiskolán végeztem oligofrénpedagógia-pszichopedagógia-tiflopedagógia szakon. A dyslexia reedukáció és prevenció elméletét és gyakorlatát még személyesen Meixner Ildikótól tanultam. A dyscalculia terápiáját pedig Dékány Judit képzésén.
  2023 óta dolgozom a Tanodában gyógypedagógusként.

  Nagy-Abonyi Antónia

  2023 óta erősítem a Csodaműhely csapatát, mint kommunikációs és fundraiser munkatárs. Elsősorban a weboldal és a közösségi média felületek kezelése, illetve az adománygyűjtő kampányok támogatása tartozik a feladataim közé, de szívesen veszek részt más munkafolyamatokban is, így például egy régi-új projekt, az Életrevaló Tudás Program megvalósításával is foglalkozom.

  Önkéntesek