Munkatársak

bacsa judit

Koragyermekkori fejlesztő

A végzettségem gyógypedagógus és speciális pedagógia tanára.
2019 óta élek Csobánkán. Röviddel a költözésem után találtam rá a Csodaműhely Egyesületre, ahova önkéntesként csatlakoztam a Tanoda és a Koragyermekkori programokba.
2021 októbere óta pedig munkatársként dolgozom itt egy nagyon elhivatott csapatban.

DR. BAKÓ BOGLÁRKA

Tanodai szakmai vezető

Kulturális antropológiát és magyar szakot végeztem az ELTE-n. 2009-ben doktoráltam néprajz és kulturális antropológiából. 2006 óta dolgozom Csobánkán, kezdetben kutatóként, később civil aktivistaként. 2012-ben a Csobánkai Tanoda egyik alapítója voltam, 2015-ben megalapított Csodaműhely Egyesület elnöke, majd alelnöke lettem. Az elmúlt években szerveztem a fiatal anyák Anyakörét és koordináltam a Felnőttképzési programot. Jelenleg a Tanoda szakmai vezetője vagyok.

Dénes-Makrai Kata

Tanodai gyógypedagógus

Hallássérültek és értelmileg akadályozottak pedagógiája szakos gyógypedagógusként végeztem az ELTE-n, majd Interkulturális Pszichológia és Pedagógia szakra jártam ugyanitt, miközben elvégeztem a MTF táncos és próbavezető képzését néptánc szakirányon. 2016 óta vagyok a Csodaműhely Egyesület önkéntese, 2020 óta a Kisgyermekkori és a Tanoda program munkatársa.

Németh-Halászi Gabriella

Fundraising koordinátor

A Debreceni Egyetemen szociológia alapszakon, a Babeș-Bolyai Tudományegyetemen, pedig pszichológia alapszakon végeztem, emellett coach és rajzvizsgálati szakértői képesítéseket szereztem.
Az Egyesületnél 2022 áprilisa óta dolgozom, mint forrásteremtő munkatárs. Mellette egy Borsod megyei Lakásotthonban dolgozok gyermekekkel, ahol szintén fontos szerepet kap a gyermekek esélyteremtése.

oláh nikoletta

Tanodai asszisztens

Csobánkán élek, van egy 20 éves fiam és házas vagyok.
2022 januárja óta vagyok munkatárs az Egyesületnél, mint tanodai helyi segítő. Feladataim közé tartozik, hogy a suliból lekísérem a gyerekeket a tanodai foglalkozásokra, uzsonnát készítek nekik, bevásárolok, takarítok és rendben tartom a tanodát. Nagyon szeretem a munkámat és a gyerekek is hamar megszerettek, örülök, hogy a csapat tagja lehetek!

 

toldiné várhegyi szilvia

Irodavezető

2015-ben gyermekeim tanodások lettek, én pedig 2016-ban csatlakoztam az Egyesülethez a Meséd program keretein belül, mint koordinátor. 2020-ban részt vettem az Egyesület Felnőttképzési programjában, ahol az eladói képzésen szakmát szereztem.
2021 szeptemberében jelentkeztem az irodai állásra és sikeresen meg is kaptam. Munkám során az Egyesület adminisztratív munkáját látom el.

    Önkéntesek